Nyt loppui riitely kotitöistä – Jakakaa hommat HS:n kotityökoneella

Kerro HS:n kotityökoneessa, kuka teillä tekee ja mitä. Jaa linkki sitten puolisollesi, joka tekee samat valinnat. Lopuksi HS:n kotityökone koostaa valinnoistanne listan, joka saattaa yllättää. Tekeekö toinen enemmän kuin uskoitkaan? Listan avulla voitte myös jakaa kotityöt tasapuolisesti.

Kotityöt ovat yksi suurimmista eripuran aiheuttajista parisuhteessa. Siksi niiden oikeudenmukaiseen jakamiseen on syytä käyttää aikaa ja vaivaa, vaikka aihe vähän ärsyttäisi. Mutta huom! Olkaa lempeitä toisillenne.

Puolisoiden ei tarvitse olla paikalla yhtä aikaa testin tekemiseksi. Kun olet osaltasi saanut kotityökoneen valmiiksi, voit lähettää linkin puolisollesi sähköpostitse tai Whatsappilla.

Kun puolisosi on täyttänyt koneen, hän voi lukea tulokset. Jotta tuloksia voi verrata, kone tallentaa antamasi nimet ja vastauksesi, mutta tietoja ei käytetä muuhun.


Aloita

Valitse vaihtoehto, joka kuvaa mielestäsi tilannetta parhaiten.

10/50

Nimi

Jäikö jokin kotityö uupumaan? Lähetä palautetta torstai@hs.fi

Kotityökoneeseen valittiin iso otos erilaisia kotitöitä, mutta koska pariskunnat ovat erilaisia, täysin kattava se ei ole. Koneessa on usein toistuvien töiden lisäksi myös muutama harvoin tehtävä homma, koska kotona on paljon kaikenlaista silpputyötä.