Mikä nimeksi lapselle? Löydä HS:n vauvannimikoneella sinun ja kumppanisi yhteiset nimisuosikit

Kerro HS:n koneessa, mitkä etunimet ovat mieleesi. Kun jaat jutun, muut voivat katsoa, mitkä nimet ovat yhteisiä suosikkejanne.

Julia, Johanna vai Juuni? Mauno, Mikko vai Mitri?

Lapsen nimeäminen ei ole helppo tehtävä, ja vaihtoehtoja on tuhansia. Jos yksimielisyyttä ei ole syntynyt, voit kokeilla kumppanisi kanssa löytää sopivia nimiä sokkona HS:n vauvannimikoneella. Voit toki myös kokeilla, pitävätkö kaverisi samoista nimistä kuin sinä.

Kerro alla, mistä nimistä pidät ja mistä et. Kun jaat jutun Facebookissa, linkkiä klikkaava voi vertailla tuloksia ja nähdä, mistä nimistä syntyy osumia eli mitkä nimet ovat molempien mieleen. Valintasi jäävät muistiin, mutta HS:n tietokantaan ei tallennu sinusta muuta tietoa.

Mukana on viime vuoden 50 suosituinta tytön ja pojan ensimmäistä etunimeä. Halutessasi voit käydä läpi myös 50 yleisintä etunimeä.

Voit myös vain katsoa tuloksista, mistä nimistä on pidetty eniten eli mitkä nimet ovat synnyttäneet eniten osumia.

Tyttöjen nimet
Poikien nimet
Katso tulokset

Onko nimi mieleesi? Jos on, klikkaa sydäntä, muuten napauta ruksia.

Nimi


Tällaisia osumia muut ovat saaneet

Listoista alta näet, mitkä nimet ovat olleet eniten HS:n lukijoiden mieleen. Prosenttiosuus kertoo, kuinka usein nimi on tuottanut osuman eli on kelvannut sekä koneen jakaneelle että jaon kautta koneen tehneelle.

# Tyttöjen nimet Osuma-%
# Poikien nimet Osuma-%