Haemme Suomen ykköstoimitukseen Helsingin Sanomiin toimittajia, still- ja liikkuvan kuvan hallitsevia kuvaajia, sometoimittajia, kuvatoimittajia, graafikoita, taittajia, infograafikoita, liikkuvan kuvan graafikoita ja videoeditoijia.

Työnkuvat ovat hyvin erilaisia: nopeaa uutistyötä deskissä, uutisreportaasien, henkilöhaastattelujen ja syvälle sukeltavien featurejuttujen kirjoittamista, visuaalisten kertomusten rakentamista kuvien, videoiden ja grafiikan keinoin, maailman avaamista liikkuvan grafiikan avulla ja juttujen tuottamista sosiaaliseen mediaan.

Mitä kaikkea kesätoimittajuus voi pitää sisällään? Sen voit kurkistaa oheisesta videosta.

MITÄ TARJOAMME?

Hesari on kunnianhimoinen, vastuullinen ja monipuolinen mediatalo, jossa pääset työskentelemään alan kovimpien ammattilaisten kanssa. Meille on tärkeää, että saat kesästä mukaasi journalismin ja sisältöjen tekemisen tärkeimmät opit – siksi pääset tekemään kanssamme tismalleen samoja hommia kuin vakioväkemme.

Perehdytämme sinut kesän aikana erilaisiin töihin huolellisesti, ja saat palautetta kollegoiltasi säännöllisesti. Sanomatalossa pyörii kesällä koko toimituksen HS-koulu, jossa konkarimme jakavat osaamistaan ja oivalluksiaan journalismin tekemisestä.

MITÄ ODOTAMME?

Edellytämme reipasta, oma-aloitteista otetta työhön. Arvostamme rohkeutta ideoida juttuaiheita ja uusia tekemisen tapoja. Ajattelemme sisältöjämme ja juttujen ilmaisua mobiili ja verkko edellä, ja samaa toivomme kesätyöntekijöiltämme.

Kesätyöntekijämme ovat työnkuviin soveltuvien alojen opiskelijoita tai vastavalmistuneita. Edellytämme jonkin verran työ- tai harjoittelukokemusta journalismin, sisällöntuotannon tai visuaalisen ilmaisun parista.

MITEN VOIT HAKEA?

Hakulomake löytyy Oikotieltä. Haku on avoinna 6.–22. tammikuuta.

Lisätietoa voit kysyä hallintopäällikkö Jaakko Lähteenmaalta, jaakko.lahteenmaa@sanoma.fi.